Werken bij Radiotherapiegroep

Radiotherapeutisch laboranten in opleiding

 

Radiotherapiegroep geeft radiotherapeutische zorg aan patiënten met kanker. Er wordt gewerkt vanuit vier behandellocaties: Arnhem, Deventer, Ede en Apeldoorn. Onze radiotherapeuten werken in multidisciplinaire teams nauw samen met de medisch specialisten in de omliggende ziekenhuizen. Verder dragen we actief bij aan innovaties op het gebied van behandeling van kanker met radiotherapie. Binnen de paramedische dienst is behoefte ontstaan aan


2 radiotherapeutisch laboranten in opleiding (inservice)
32-36 uur per week

 

Wat ga je doen
Bij deze combinatie van werken en leren word je klaargestoomd voor het vak van radiotherapeutisch laborant. Je komt in dienst bij Radiotherapiegroep en volgt het theoretische onderwijs op het Erasmus MC Academie in Rotterdam.

Als radiotherapeutisch laborant in opleiding ben je bij de behandeling van de patiënten met kanker betrokken bij zowel de voorbereidende als de uitvoerende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het maken van CT-scans, het maken van bestralingsplannen met geavanceerde computersystemen en het voorlichten van patiënten en begeleiders. Ook het positioneren van de patiënt voor de bestralingsbehandeling speelt een belangrijke rol, samen met de coördinerende en controlerende werkzaamheden bij het bestralingstoestel (lineaire versneller). Bij de bestralingsbehandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende bestralingstechnieken. Het patiëntencontact is ook een belangrijk onderdeel binnen de radiotherapie. Doordat patiënten vaak meerdere weken dagelijks worden behandeld, kan een band ontstaan. Dit maakt de behandeling voor de patiënt een stuk dragelijker.
 

Wat bieden wij jou
Wij bieden een inservice opleidingstraject. De opleiding duurt 34 maanden en start in september 2022. Je start de opleiding met 3 maanden theorie. Na deze 3 maanden theorie ga je 31 maanden in de praktijk aan de slag, afwisselend met theorie. De opleiding is ingeschaald in NLQF-6. Dit is gelijkwaardig aan HBO Bachelor niveau. Na afronding van de opleiding ontvang je een, door het CZO, erkend diploma. De opleiding wordt volledig door Radiotherapiegroep betaald.

De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing. Tijdens de beroepsvoorbereidende periode (BVP) van 3 maanden ontvang je een vergoeding. Daarna ontvang je gedurende je opleiding in de praktijk van 31 maanden een salaris dat ieder afgerond studiejaar oploopt.

Radiotherapiegroep is een organisatie die zich richt op professionaliteit. Je komt te werken in een team met betrokken en bevlogen medewerkers. Het team van radiotherapeutisch laboranten bestaat in totaal uit circa 100 medewerkers, verdeeld over de vier behandellocaties.
 

Wat vragen we van jou
Je beschikt over minimaal een HAVO of MBO niveau 4 diploma. Bij voorkeur heb je de vakken wiskunde en natuurkunde gevolgd.

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel in woord als geschrift. Verder heb je affiniteit met de combinatie van mens en techniek. Je hebt een gemotiveerde en professionele werkhouding en toont initiatief. Je bent woonachtig in het verzorgingsgebied van de vier locaties van Radiotherapiegroep – Arnhem, Deventer, Ede en Apeldoorn. In principe zal je werkzaam zijn op twee locaties, namelijk Arnhem en Ede. In de toekomst, in het kader van breed opleiden, kan inzet op de andere locaties aan de orde zijn.


Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Claudi Assen of Aukje Knijff (praktijkopleiders) via telefoonnummer 088-7790000. Wanneer je wilt solliciteren, klik dan uiterlijk zondag 6 februari 2022 aan de rechterkant op de knop ‘Solliciteren’. Bij de selectieprocedure is de motivatie om deze functie te vervullen een belangrijk onderdeel.

Van iedere aanstaande medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functie

Sollicitatieprocedure

Sluitingsdatum: zondag 6 februari 2022.
Eerste gesprek: N.t.b.

Wil je graag meer informatie?