Werken bij Radiotherapiegroep

Bij Radiotherapiegroep zetten wij ons in om onze patiënten de best mogelijke radiotherapeutische zorg te geven. Patiënten komen bij ons in een moeilijke fase in hun leven. Wij helpen hen volgens de hoogste professionele standaard en daarbij willen we dat zij zich zo warm mogelijk bejegend voelen. Daar werken wij aan met al onze collega’s. Dat zijn ruim 250 professionals, verdeeld over vier locaties.

Voor meer informatie over Radiotherapiegroep lees verder op onze website.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen. Vanuit deze Cao kunnen we je onder meer de volgende zaken bieden:

 • 36-urige werkweek
 • 144 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband
 • Naast de 144 uur vakantie ontvang je vanuit het persoonlijk levensfase beleid jaarlijks 57 PLB-uren (op fulltime-basis) die je aan extra verlof kunt besteden.
 • 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
 • MKSA ‘meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden’: deze regeling biedt je de mogelijkheid om producten of diensten te ‘ruil’ door inzet van geld of tijdbronnen.
  Zo kun je bijvoorbeeld een deel van je loon of PLB-uren ‘ruilen’ voor onder andere een studie, aanschaf van een fiets, reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 • Pensioenfonds PFZW (50% werkgeversbijdrage);
 • Collectiviteitskorting voor het hele gezin bij diverse zorgverzekeraars

De medisch specialisten in loondienst vallen onder de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten, AMS.

 

Cultuur

Bij Radiotherapiegroep staan een aantal kernwaarden centraal in het dagelijkse handelen van onze medewerkers. Zowel in de patiëntenzorg als in de samenwerking met collega’s.
Deze kernwaarden zijn: 

 • Vakbekwaam;
 • Klantgerichtheid;
 • Open/toegankelijk;
 • Ondernemend;
 • Respect.

Wij werken in een prettige en informele sfeer met elkaar samen. Doordat we een klein zelfstandig instituut zijn, zijn de lijnen kort.
We lopen gemakkelijk even bij elkaar binnen om iets te vragen.

Er zijn tal van initiatieven om bijzondere momenten met elkaar te delen. We eten wat lekkers bij de koffie vanwege verjaardagen, jubilea of omdat er iets anders te vieren valt.
Wil je in de pauze even naar buiten, dan zijn er altijd wel collega’s te vinden die met je mee willen.

Er zijn ook sportieve en hobby-gerelateerde activiteiten buiten het werk om, zoals een bootcampgroepje, een zeilweekeinde, een fotoclub, kunstzinnige workshops en
een jaarlijks radiotherapie volleybaltoernooi. En als je iets anders wilt doen met je collega’s, dan kun je daar natuurlijk zelf ook mede-geïnteresseerden bij zoeken!

We hebben een personeelsvereniging Party & Co die jaarlijks een aantal leuke activiteiten organiseert.

 

Bij- en nascholing

Omdat we de kwaliteit van onze zorg en onze servicegerichtheid heel belangrijk vinden, vinden we het ook essentieel dat je als medewerker goed bij blijft op je vakgebied. Er is een budget beschikbaar om je bij- of na te scholen. Overleg met je leidinggevende als je een bepaalde opleiding, cursus, workshop of congres wilt volgen. Sowieso komt scholing standaard aan bod in je jaargesprek.