Opleidingsmogelijkheden bij Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep werkt met erkende instituten als het gaat om opleiden van radiotherapeuten en klinisch fysici. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden voor medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen (MBB’ers). Ook begeleiden wij regelmatig stagiairs van andere opleidingen.

 

Opleiding en stage MBRT

Voor de MBRT-opleiding tot Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige werken wij samen met Hanzehogeschool in Groningen. Je volgt de dagopleiding bij dit opleidingsinstituut. Bij ons kun je terecht voor een oriënterende stage in het eerste jaar of de lange stage in het derde of vierde jaar.

 

Opleiding en stage AIOS

Met betrekking tot de clusteropleiding voor arts-assistenten in opleiding (AIOS) werken we samen met het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en het RadboudUMC Centrum voor Oncologie (RUCO) voor onze locatie Arnhem en Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) voor onze locatie Deventer.

 

Opleiding en stage Klinisch Fysici

Met betrekking tot de clusteropleiding voor klinische fysici in opleiding (KLIFIO’s) hebben we samenwerkingsovereenkomsten met diverse organisaties. Op de locatie Arnhem is dat RadboudUMC Centrum voor Oncologie (RUCO). In Deventer werken we voor deze opleiding samen met UMC Utrecht, het AMC te Amsterdam en Instituut Verbeeten in Tilburg.

Mochten wij een stage-/afstudeeropdracht hebben, dan is deze te vinden bij de vacatures.

 

Afstuderen

Wij werken ten behoeve van innovatieve projecten samen met de Universiteit Twente (UT). Hier gaat het met name om stages en afstudeerders voor de studierichtingen Technische Geneeskunde en Biomedische Technologie, maar ook voor andere passende studierichtingen kunnen er mogelijkheden zijn. Wil je hier meer over weten, stel je vraag dan via sollicitatie@radiotherapiegroep.nl.

Mochten wij een stage-/afstudeeropdracht hebben, dan is deze te vinden bij de vacatures.

 

Overige stages

Wij kunnen naast studenten Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie ook stagiairs op andere terreinen inzetten, zoals vanuit Technische Natuurkunde, ICT (HBO-niveau, denk bijvoorbeeld aan programmeren of vormgeven), P&O of voor doktersassistentes en medisch secretaresses.

Mochten wij een stage-/afstudeeropdracht hebben, dan is deze te vinden bij de vacatures.

 

Ecabo erkend leerbedrijf

Radiotherapiegroep is een erkend Ecabo leerbedrijf voor de MBO-4 opleiding ICT-beheer en Netwerkbeheerder.